Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Нова ТвДепутатът от ДПС Йордан Цонев разкри в

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Нова ТвДепутатът от ДПС Йордан Цонев разкри в
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Хасан Адемов е направил дарение от маски в Добрич. Накъде там се е заразил

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Нова Тв

Депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев разкри в „ Здравей, България ” по Нова Тв по какъв начин доктор Хасан Адемов се е заразил с ковид.

„ Слава богу, в положително положение е доктор Адемов. Комуникираме  непрекъснато с него, приет в болница е. Надяваме се, молим се, да мине всичко обикновено.

Не беше на работа последния четвъртък, сподели ми, че кашлял леко и не е желал да рискува. За последно беше на работа предишния понеделник.

После е направил подаяние. Купил е маски, занесъл ги е на сътрудниците си от Добрич и ги е подарил. Някъде там се е заразил.

Нашите догатки са, че от момента, в който се е заразил, досега, той е доктор, анестезиолог, следил е добре себе си, не е имал контакт с нас. Това е нашето пояснение, че нашите проби са негативни, защото той не е имал контакт с нас. ”, сподели Цонев.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР